Trasllats i extres

L’organització de l’ARTIEM Epic Camí de Cavalls 360º posa a disposició dels participants els trasllats i els serveis necessaris per fer la prova.

Tots els extres es podran contractar en el moment de fer la inscripció, o bé més endavant des de l’espai privat La meva inscripció fins al 14 d’octubre. De totes maneres, tingueu en compte que alguns dels serveis estan subjectes a disponibilitat, pel que es recomana contractar-los com més aviat millor.

Trasllats a final o inici de les etapes

Depenent de les modalitats, seran necessaris els següents trasllats:

 • TrailRun Epic 360º i MountainBike Epic 360º:
  · Inici de la l’etapa 1: trasllat de Cala Galdana al Camí del Pilar.
  · Final de l’etapa 1: trasllat de Maó a Cala Galdana.
  · Inici de l’etapa 2: trasllat de Cala Galdana as Castell.
  · Inici de l’etapa 3: trasllat de Cala Galdana al Camí del Pilar.
 • Experience 360º:
  · Inici de la l’etapa 1: trasllat de Cala Galdana a Addaia.
  · Final de l’etapa 1: trasllat de Maó a Cala Galdana.
  · Inici de l’etapa 2: trasllat de Cala Galdana as Canutells.
  · Inici de l’etapa 3: trasllat de Cala Galdana a Ciutadella.

No es realizaran aturades en el trajecte ni hi haurà trasllats des de cap altre punt de l’illa.

Preu: 25 € per persona

Trasllat de bicis entre etapes

Els participants que ho desitgin poden contractar en el moment de la inscripció el servei de trasllat de la bici des d’aquests punts:

 • Des de Cala Galdana al Camí del Pilar (inici de la 1a etapa).
 • Des de Maó as Castell (inici de la 2a etapa). Al final de la 1a etapa, les bicis quedaran a Maó i seran traslladades directament as Castell.
 • Des de Cala Galdana al Camí del Pilar (inici de la 3a etapa).

Preu: 15 € per bici

Trasllats entre l’ARTIEM Audax i aeroport o ports

Els participants que reservin el Pack 3 nits a l’ARTIEM Audax disposaran de trasllats de cortesia, a càrrec de l’organització, entre l’hotel i l’aeroport o els ports de Ciutadella i Maó. Tant a l’arribada el dia 2 o 3 de novembre, com per la tornada el 6 o 7 de novembre.

A part de reservar el Pack 3 nits, per tal de poder gaudir dels trasllats també s’hauran d’enviar els horaris dels vols o ferris a epic@camidecavalls360.com abans de dia 14/10/22, indicant el número de bicis a traslladar, si és el cas.

Preu: gratuït per als participants i acompanyants que reservin el Pack 3 nits ARTIEM

Assistència mecànica

Servei d’assistència mecànica de bicis disponible per a tots els participants al final de la primera i de la segona etapa. El preu del servei dependrà de l’assistència requerida.

El servei està destinat exclusivament a la reparació d’avaries sorgides en el transcurs de la prova, i no inclou el possible cost de recanvis. Tampoc no inclou feines relacionades amb la manca de manteniment, ni amb la posada a punt (neteja, lubricació, etc.) de cara a l’etapa següent.

També hi haurà un punt d’assistència tècnica en un punt intermedi de cada etapa, subjecte a les mateixes condicions. En aquest cas, el servei es limitarà a atendre petites avaries que es puguin solucionar de forma ràpida en cursa.

Preu: inclòs a la inscripció

Servei de fisioteràpia i podologia

El servei estarà disponible a final de les tres etapes, i no es garanteix la disponibilitat del servei per als que no el contractin com a tard el 14 d’octubre. Els participants que l’hagin contractat prèviament tindran preferència d’espera. Els participants que no l’hagin contractat prèviament no tenen garantit el servei, i hauran d’abonar 17 € per dia en cas de poder-lo gaudir.

Preu: 45 €

Viatjar amb la bici

Els participants de la modalitat MountainBike Epic 360º que viatgin a Menorca tenen diverses opcions per a traslladar la bici a l’illa:

 • Viatjar en vaixell. Els que viatgin en vaixell ho tindran molt fàcil, ja que no s’acostuma a cobrar cap recàrrec per viatjar amb bici i no és necessari desmuntar-la per entrar-la a la bodega del vaixell.
 • Lloguer de bicis. Encara que en una cursa d’aquestes característiques la millor opció és anar amb la pròpia bici, el lloguer és sens dubte l’opció més senzilla per als que no viatgin en vaixell. L’opció recomanada és la botiga Tot Velo.
 • Viatjar en avió. Cada companyia té les seves condicions especials per a viatjar amb bici, encara que generalment obliguen a desmuntar i embalar la bici, a més de cobrar un recàrrec per poder-la facturar a l’avió (variable segons la companyia de què es tracti).
 • Enviament de la bici. Els participants que s’allotgin a l’hotel ARTIEM Audax també tenen l’opció d’enviar la seva bici per missatgeria a l’hotel.

Lloguer de cotxe amb Autos Menorca: 12% de descompte

Tant per als acompanyants com si teniu previst passar uns dies extres a Menorca abans o després de la cursa, us serà molt útil disposar d’un vehicle per moure-us amb llibertat per l’illa. Llogueu amb l’empresa local Autos Menorca a través d’aquest enllaç i tindreu un 12% de descompte per ser participants de Camí de Cavalls 360º.

Llicència federativa per a la modalitat MountainBike Epic 360º

Tots els participants de la modalitat MountainBike estan obligats a disposar de la llicència federativa oportuna.

Si no se’n disposa, s’haurà de contractar la llicència de tres dies al fer la inscripció. Els participants estrangers que disposin de llicència hauran de presentar com a tard el 14 d’octubre un certificat de la seva federació que indiqui que la cursa està coberta per la seva llicència.