Hotel oficial

L’hotel ARTIEM Audax de Cala Galdana és la millor opció per participar a l’ARTIEM Epic CdC 360º. Garanteix la millor experiència, serveis adaptats a les necessitats dels participants i la màxima facilitat a nivell logístic.

L’organització de l’ARTIEM Epic Camí de Cavalls 360º està pensada perquè els participants dormin a l’hotel ARTIEM Audax de Cala Galdana. Entrega de dorsals, briefings, trasllats, horaris, serveis… Tot gira al voltant d’aquest hotel. Per aquest motiu, es recomana fer la cursa dormint a l’ARTIEM Audax.

Les nits a l’hotel, tant per als participants com per als seus acompanyants, es podran reservar en el moment de fer la inscripció, o bé posteriorment des de l’espai La meva inscripció (subjectes a disponibilitat).

L’hotel ARTIEM Audax està situat a la costa sud de Menorca, a Cala Galdana. És una localització privilegiada i única envoltada de dues àrees naturals, serà on acabaran la segona i tercera etapes de la cursa i on es celebrarà la festa final de cloenda.

Durant els dies de la cursa l’hotel serà Adults Friendly. S’acceptaran menors però no comptarà amb serveis adaptats per a nens.