Avís legal

Les dades identificatives del responsable del lloc web camidecavalls360.com són les següents:

40 Nord Outdoor S.L.
C/ Comte de Cifuentes, 89
07760 Ciutadella, Illes Balears
Telèfon: +34 971 105 136
Email: reserva@camidecavalls360.com

40 Nord Outdoor S.L., empresa organitzadora de l’activitat “Camí de Cavalls 360º”, és una agència de viatges inscrita en el registe d’agències de viatges del Consell Insular de Menorca amb número AV0019ME.

Política de privacitat i protecció de Dades

Totes les dades de caràcter personal que siguin facilitades per l’Usuari a través de l’enviament d’un correu electrònic, del formulari de prereserva, d’una compra online o del formulari d’inscripció seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. Es podrà exercir el dret ARCO en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@camidecavalls360.com.
Mitjançant l’enviament d’un missatge de correu electrònic o d’un formulari de prereserva per part de l’Usuari, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en aquest. Les dades que es facilitin seran utilitzades per a finalitats comercials, sent els seus destinataris els serveis administratius, comercials i tècnics de 40 Nord Outdoor S.L.

40 Nord Outdoor S.L. adoptarà les mesures necessàries per a evitar l’alteració, tractament, pèrdua o accés no autoritzat de les dades de caràcter personal, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades, per al compliment de la seua obligació de secret i del seu deure de guardar-los.

D’igual manera, 40 Nord Outdoor S.L. queda autoritzada per a enviar a l’Usuari informacions comercials i tècniques de les seves activitats i productes. En el cas de comunicacions comercials i tècniques enviades a través de correu electrònic o formulari de prereserva, l’Usuari ens presta el seu consentiment exprés per a l’enviament de publicitat per aquest mitjà.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de la propietat intel·lectual de tots els continguts i disseny gràfic d’aquest lloc web són titularitat de 40 Nord Outdoor S.L. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública, tret per a ús personal i privat, sense autorització, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de 40 Nord Outdoor S.L., sancionable per la legislació vigent.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus continguts en el lloc web estan protegits por Llei.

Així mateix, l’Usuari reconeix que la informació a la què pot accedir a través del lloc web pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’altra índole. 40 Nord Outdoor S.L. no serà responsable en cap cas i baix cap concepte de les infraccions d’aquests drets que puguin ser comeses per l’Usuari.

Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari d’aquest lloc web accedeix pel seu compte i pròpia iniciativa. 40 Nord Outdoor S.L. no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar als seus continguts. 40 Nord Outdoor S.L. no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que en ell es facilita.

40 Nord Outdoor S.L. refusa la responsabilitat sobre la informació continguda en llocs web de terceres persones connectades mitjançant enllaços amb el lloc web de Camí de Cavalls 360º.