Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informam que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de 40 NORD OUTDOOR SL amb CIF B57994899 i domicili social situat en C/ DEL COMPTE DE CIFUENTES, 89 07760 CIUTADELLA DE MENORCA (ILLES BALEARS), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, 40 NORD OUTDOOR SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

40 NORD OUTDOOR SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per açò que 40 NORD OUTDOOR SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquestes, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: info@camidecavalls360.com.

Al seu torn, l’informam que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de 40 NORD OUTDOOR SL dirigint-se per escrit a l’adreça de correu: dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902.877.192.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de 40 NORD OUTDOOR SL.